polévka: Zeleninová /1,9/
1.: Hovězí guláš, knedlík /1,3,7/
polévka: Hrstková /1,3/
1.: Čevabčiči s hořčicí a cibulí, brambor /1,3,10/
polévka: Česneková /1,3,9/
1.: Kuřecí stehno na paprice, knedlík /1,3,7/
polévka: Zelná s klobásou /1,7/
1.: Vepřové azu, těstoviny /1,3/
polévka: Slepičí s nudlemi /1,3,9/
1.: Smažené rybí filé, brambor, kompot /1,3,4,7 /
seznam alergenů dle čl. 44 odst. 1 a) nařízení EU č. 1169/2011 :
1. Lepek, 2. Korýši, 3. Vejce, 4. Ryby, 5. Arašídy, 6. Sója, 7. Mléko, 8. Suché skořápkové plody (mandle, ořechy), 9. Celer, 10. Hořčice, 11. Sezam, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob, 14. Měkkýši
Přítomnost alergenů je značena u každého jídla pořadovým číslem dle seznamu alergenů.