polévka: Zeleninová /1,9/
1.: Zapečené těstoviny s uzeným, zelný salát /1,3,7/
polévka: Čočková /1,3/
1.: Čevabčiči s hořčicí a cibulí, brambor /1,3,7,10/
polévka: Bramborová /1,9/
1.: Vepřová kotleta po maďarsku, rýže /1/
polévka: Gulášová /1/
1.: Hovězí po bolóňsku, špagety /1,3/
polévka: Uzená s kroupami /1,9/
1.: Uzená plec, kysané zelí, halušky /1/
seznam alergenů dle čl. 44 odst. 1 a) nařízení EU č. 1169/2011 :
1. Lepek, 2. Korýši, 3. Vejce, 4. Ryby, 5. Arašídy, 6. Sója, 7. Mléko, 8. Suché skořápkové plody (mandle, ořechy), 9. Celer, 10. Hořčice, 11. Sezam, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob, 14. Měkkýši
Přítomnost alergenů je značena u každého jídla pořadovým číslem dle seznamu alergenů.